Få vores nyheder på mail

Telia vælger We Love People som nyt bureau

Pressemeddelelse   •   Jun 21, 2013 09:00 CEST

Det bliver det kreativt stærke bureau, We Love People, der fremover skal udvikle og eksekvere Telias markedsføringskampagner ift. privatmarkedet. Det er resultatet af en større bureaurunde henover foråret, hvor We Love People til slut løb med opgaven for den danske afdeling af Nordens største teleselskab.

Privatkundedirektør i Telias mobilforretning, Christoph Nørgaard, er glad for udfaldet og ser frem til samarbejdet:

”Vi har de senere år primært fokuseret på en rationel kommunikation af vores pionerstatus og stærke position på 4G netværket. Nu er tiden inde til at løfte vores kommunikation til et emotionelt niveau og tale mere til hjertet, og den opgave tror vi på, at We Love People med deres stærke kreative kræfter vil være de bedste til at løse”.

We Love People er et forholdsvist ungt bureau med nogle meget tunge og erfarne seniorkræfter både på de kreative og strategiske poster. Bureauet har på kort tid markeret sig som en stærk aktør herhjemme, og aftalen med Telia bliver en ny milepæl i We Love Peoples udvikling.

”Vi glæder os virkelig meget til samarbejdet med Telia og til at bidrage med både masser af kreativitet, innovation og det, vi vil kalde good thinking. Med good thinking mener vi både at tænke stærkt strategisk og samtidig have et godt formål. Det er det, der driver profit og differentiering i dag”, siger adm. dir. Pernille Simmelkiær fra We Love People.

Samarbejdet mellem Telia og We Love People indledes efter sommerferien, og allerede fra september vil bureauet sætte sit kreative mærke på Telias markedsføringsinitiativer.


Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk