Få vores nyheder på mail

Telias kunder sms’ede flittigt donationer til Danmarks Indsamling

Pressemeddelelse   •   Okt 06, 2011 14:09 CEST

Under Danmarks Indsamlingens store show i fredags fløj sms’erne af sted fra Telias kunder. Antallet af sms’er, som blev sendt for at støtte det gode formål, var mere end 7.000 pct. højere end det antal sms’er, som sidste fredag blev sendt til 1212. Telia sendte traditionen tro det fulde donationsbeløb direkte til Danmarks Indsamlingen.

Mens det store show løb af stablen i fredags, var danskerne flittige til at donere via sms. Hele 7.324 pct. flere sms’er blev sendt til 1212 end sidste fredag, og der er ingen tvivl om, at viljen til at støtte var stor.

”Vi er naturligvis stolte af, at så mange af vores kunder har valgt at støtte igen i år. Danmarks Indsamling er en begivenhed, som hver gang formår at engagere rigtig mange mennesker, og med resultater som i år, hvor der blev indsamlet hele 87.025.130 kroner, er der ingen tvivl om, at det gør en forskel,” siger Mette Honoré, Kommunikationschef i Telia Mobility Services.

Telia støttede igen i år den gode sag og sendte det fulde donationsbeløb direkte til Danmarks Indsamling, som i år støtter børn på flugt i Afrika.

Om indsamlingen
Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. Den har til formål at støtte Afrika og vejen mod FN’s 2015-mål. Tidligere indsamlinger har allerede hjulpet hundredtusindvis af afrikanere, så de bedre kan løfte sig selv og deres kontinent ud af fattigdommen.
12 humanitære organisationer og DR står bag indsamlingen, som med danskernes hjælp gør, at der kan sættes ind mod de stille katastrofer, der ellers ikke får megen opmærksomhed.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk