Få vores nyheder på mail

Tennis-galla byder på ny mobilteknologi

Pressemeddelelse   •   Apr 25, 2018 09:00 CEST

30. april forvandles Telia Parken til et tennisstadion med 15.000 tilskuere, når Caroline Wozniacki spiller mod Venus Williams ved Champions Battle 2018. Som noget helt unikt herhjemme får tennistilskuerne mulighed for at gense alle matchens højdepunkter på mobilen – få sekunder efter de har udspillet sig nede på banen.

Der bliver masser af intense dueller og sjove optrin at holde øje med, når de to veninder og verdensstjerner, Venus Williams og Caroline Wozniacki, den 30. april mødes til Champions Battle i Telia Parken. Og som noget helt nyt inden for tennissporten får publikum på Telia Parken denne aften mulighed for at gense alle de tætte bolde og spektakulære tricks nede fra banen på mobilen via den nye Replay-funktion på mobil-app’en, Telia Parken Live.

Den gratis app tilbyder i forvejen et væld af info og statistikker samt mulighed for at bestille mad og drikke fra boderne. Med funktionen, Telia Replay får danske tennistilskuere så desuden nu for første gang mulighed for at gense højdepunkter på mobilen, mens de sidder på stadion. Telia Replay blev testet første gang i dette forår og bruges pt. kun til Superliga-kampe i Telia Parken. Link

”I mobil-app’en Telia Replay deles hele tenniskampen løbende i op i korte klip, som uploades få øjeblikke efter, at bolden er spillet nede på banen. Så med Telia Replay kan du være din egen tv-producer og gense alle de underholdende tennissekvenser, du ønsker”, fortæller Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Telia Replay er meget let at bruge. Du henter blot appen og logger på det gratis wifi i Telia Parken. Når du vil gense en sekvens fra kampen, trykker du bare på det ønskede klip i app’en.