Få vores nyheder på mail

TOP 10: De mest populære mobiler i april

Pressemeddelelse   •   Maj 01, 2018 12:00 CEST

April måneds helt store højdespringer er Huaweis nye P20 Lite, som stryger direkte ind på top 3 listen over månedens mest solgte mobiler.

I april måned er det en af Huaweis seneste skud på linien, Huawei P20 Lite, som ryger direkte ind blandt mobilfavoritterne og gør Apples iPhone X og iPhone 8 selskab på top 3 listen over månedens mest populære mobiltelefoner. Det viser den seneste opgørelse fra Telia.

Huaweis anden nye model, Mate 20 Pro, er også blevet taget godt imod og lander dermed på en 9.plads blandt favoritterne, på trods af at den kun har været på markedet siden midt april. Til gengæld oplever den ældre model, Mate 10 Pro, et fald i popularitet og rykker fra nummer 6 til nummer 10, mens P10 Lite vedholder sin plads som nummer 4.

Begge af Samsungs seneste modeller, Galaxy S9+ og Galaxy S9, oplever et lille fald i popularitet, men vedholder stærke positioner og lander henholdsvis på en solid 5. og 6. plads.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.