Få vores nyheder på mail

TOP 10: DE MEST POPULÆRE MOBILER I APRIL

Pressemeddelelse   •   Maj 01, 2019 12:00 CEST

Huawei og Samsung er blandt de mest populære mobiler i aprils top 10.

Den splinternye Huawei P30 Pro indtager første pladsen i denne måneds 10 top. Den er stærkt efterfulgt af Samsung Galaxy A7. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte mobiler i marts.

Apple er igen i denne måned flot repræsenteret med 5 mobiler i top 10. iPhone XS, XS Max og X er i stigende popularitet, mens iPhone 8 vedholder sin plads.

Huaweis Mate 20 Lite oplever igen stigende popularitet ligesom sidste måned, mens Mate 20 Pro er tilbage efter nogle måneders fravær.

Du kan se mere information om mobilerne, herunder priser og butikker, på Telias hjemmeside.  

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores mere end 20.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.