Få vores nyheder på mail

TOP 10: MEST POPULÆRE MOBILER I AUGUST

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2018 12:00 CEST

Apple og Huawei er fortsat blandt de mest populære mobiler på augusts top 10.

Efter 6 måneder på tronen er Apples iPhone X blevet overhalet af Huaweis P20 Lite, der nu ligger nummer 1. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte telefoner.

Apples iPhone X og iPhone 8 har fortsat en stærk position i top 3. Men er stærkt efterfulgt af Samsungs Galaxy S9 der er rykket 2 pladser op og derved er i stigende popularitet.

Månedens højdespringer er Samsungs Galaxy S9+, der efter 3 måneders fravær indtager en flot 9. plads. Lige efter følger Huawei P20, der efter et par måneders fravær er tilbage på listen.

Ny på listen er Sonys Xperia L1 der stryger direkte ind på en 6. plads.

Oneplus 6 vedholder for 3. måned i træk en stærk position på 8. pladsen.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.