Få vores nyheder på mail

TOP 10: DE MEST POPULÆRE MOBILER I AUGUST

Pressemeddelelse   •   Sep 02, 2019 12:00 CEST

Apple og Huawei er blandt de mest populære mobiler i augusts top 10.

Apple indtager første og tredje pladsen med iPhone XR og XS, der vedholder deres plads i top 3 fra sidste måned. Huaweis P30 Pro er i stigende popularitet og lander på en flot anden plads. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte mobiler I juli.

Apple har igen i denne måned seks mobiler i top 10. IPhone 7 oplever et fald, mens iPhone 6S er stigende i popularitet.

Samsung er repræsenteret med tre mobile. Galaxy A20e er for første gang i top 10, mens Galaxy S10+ er tilbage efter et par måneders fravær, og derved kan kalde sig månedens højdespringer.

Du kan se mere information om mobilerne, herunder priser og butikker, på Telias hjemmeside.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores mere end 20.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.