Få vores nyheder på mail

TOP 10: De mest populære mobiler i december

Pressemeddelelse   •   Jan 02, 2018 12:00 CET

Decembers Top 3 over mest solgte mobiler er for en sjælden gangs skyld identisk med måneden før

I december måneds julehandel forbliver mobilfavoritterne stort set de samme som forrige måned. Apples iPhone X ligger stadig øverst i topppen og ligeledes vedholder Apples andre seneste modeller deres plads på top 10 listen – kun iPhone SE oplever et fald i popularitet.

Huawei er også godt repræsenteret blandt favoritterne. Den kompakte Huawai P10 lite beholder sin andenplads fra november måned, og der er en stigende interesse for Mate 10 lite, som rykker fra nummer 9 til nummer 8. Samtidig er der blevet taget godt imod den nye Mate 10 pro, som dermed lander på en 7. plads på månedens top 10.

Samsungs Galaxy S8 beholder sin 4. plads, mens storebroren Galaxy S8+ er faldet i popularitet og går fra en 7. plads til en 9. plads.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.