Få vores nyheder på mail

TOP 10: De mest populære mobiler i juli

Pressemeddelelse   •   Aug 01, 2018 12:00 CEST

Apple og Huawei holder fast i deres pladser blandt de mest populære mobiler på julis top 10.

I juli måned vedholder Apples iPhone X og iPhone 8 samt Huaweis P20 Pro deres pladser på top 3 listen over månedens mest solgte mobiler. Det viser den seneste opgørelse fra Telia.

Månedens højdespringer er Huaweis Mate 10 Lite, som efter et par måneders fravær er tilbage blandt mobilfavoritterne og lander på en 4. plads. Huaweis P20 Lite oplever ligeledes stigende popularitet og rykker fra nummer 7 til nummer 5. Hermed holder alle Huaweis modeller stærke positioner på listen som henholdsvis nummer 3, 4 og 5. Til gengæld er P20 røget ud af top 10 listen.

Der er også gensyn med Apples iPhone SE, som i denne måned indtager en 9. plads blandt favoritterne. Derimod oplever iPhone 8 Plus et lille fald og rykker fra nummer 5 til nummer 6.

Samsungs Galaxy S9 stiger også i popularitet og rykker fra nummer 9 til nummer 7. Til gengæld er Galaxy S9+ lige præcis røget ud af månedens top 10, da den ligger sig på en 11. plads.

OnePlus 6 vedholder sin stærke position på listen og ligger igen i juli måned på en 8. Plads.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.