Få vores nyheder på mail

TOP 10: DE MEST POPULÆRE MOBILER I JULI

Pressemeddelelse   •   Aug 01, 2019 12:00 CEST

Apple er blandt de mest populære mobiler i julis top 10.

Apple indtager top 3 med iPhone XS, XR og 7. iPhone XS og 7 er i stigende popularitet, mens iPhone XR rykker ned på en andenplads. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte mobiler I juli.

Apple har i denne måned 6 mobiler i top 10. Apple iPhone 6s er tilbage efter et par måneders fravær og indtager en niendeplads, mens iPhone 8 er i stigende popularitet.

Huawei P20 Lite er tilbage på listen, mens Huawei P30 Pro vedholder sin flotte femteplads og er stærkt efterfulgt af Samsung Galaxy S10.

Du kan se mere information om mobilerne, herunder priser og butikker, på Telias hjemmeside.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores mere end 20.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.