Få vores nyheder på mail

TOP 10: DE MEST POPULÆRE MOBILER I MAJ

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2019 12:00 CEST

Apple og Huawei er blandt de mest populære mobiler i majs top 10.

Apples iPhone XS og XR indtager en første og tredje plads i denne måneds top 10, der begge er rykket et par pladser op. Huaweis P20 Lite sniger sig op på anden pladsen. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte mobiler i maj.

Apple er igen i denne måned flot repræsenteret med 5 mobiler i top 10. iPhone 6S er tilbage efter et par måneders fravær, mens iPhone XS Max og iPhone 8 er i stigende popularitet.

Samsung Galaxy S10+ indtager en 9. plads efter lidt fravær og er stærkt efterfulgt af OnePlus 7 Pro der blev lanceret i maj måned.

Du kan se mere information om mobilerne, herunder priser og butikker, på Telias hjemmeside

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores mere end 20.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.