Få vores nyheder på mail

TOP 10: De mest populære mobiler i november

Pressemeddelelse   •   Dec 01, 2017 11:30 CET

iPhone X er ny på førstepladsen over månedens liste over mest solgte mobiltelefoner.

iPhone X er - helt som ventet - danskernes foretrukne mobiltelefon i november 2017. Selvom Apples nye topmodel ikke har været til salg hele måneden, ryger den alligevel direkte ind på førstepladsen på Telias liste over månedens mest solgte mobiltelefoner. Den kompakte Huawei P10 lite tager sig af månedens andenplads.

Dermed blev det kun til en enkelt måned på førstepladsen for iPhone 8, der blev lanceret i starten af efteråret. Trods den megen omtale af iPhone X, lander iPhone 8 på en tredjeplads i november, mens storebroderen, iPhone 8 plus falder til en femteplads efter oktober måneds tredjeplads. 

Det er også bemærkelsesværdigt at begge Samsungs topmodeller, Samsung Galaxy S8 og storebroderen Galaxy S8+, begge tager et spring opad listen. S8'eren hopper fra nummer 6 til nummer 4, mens S8+'eren hopper fra nummer 9 til 7.

Udover iPhone X er også Huawei Mate 10 lite ny på månedens Top 10.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.