Få vores nyheder på mail

TOP 10 - de mest populære mobiler i oktober

Pressemeddelelse   •   Nov 01, 2017 13:00 CET

iPhone 8 og iPhone 8 plus indtager de højeste placeringer blandt de populære mobiler i oktober.

Den nye iPhone 8 er sammen med storebroderen iPhone 8 plus den klart mest populære mobiltelefon i oktober måned. Det viser Telias opgørelse over månedens mest solgte mobiltelefoner. 

Udover Apples nyeste iPhones er Huawei og Samsung også godt repræsenteret på listen. Månedens højdespringer er Huawei P10 lite, der ryger direkte ind på en tredjeplads efter at have været helt ude af top 10 i september. Fra Samsung tager Galaxy S8 igen et hop opad og lander i oktober måned som nummer 6 på listen. 

Højst sandsynligt vil næste måneds Top 10 se markant anderledes ud. I Telia forventer man, at iPhone X, der kommer på gaden på fredag vil blive næste måneds højdespringer. Den har allerede solgt godt i presale, og efterspørgslen er stadig høj. Derfor holder Telia ekstraordinært tidligt åben i 8 udvalgte butikker fordelt over hele landet. 

iPhone X vil være tilgængelig i følgende 8 butikker fra kl. 8.01 på fredag d. 3. november:
København (Amagertorv), Aarhus (Søndergade), Odense (Vestergade), Aalborg Storcenter, Kolding Storcenter, Lyngby Storcenter, Rødovre Centrum samt i Vestsjællandscentret i Slagelse.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.