Få vores nyheder på mail

Top 10: De mest solgte mobiler i februar

Pressemeddelelse   •   Mar 03, 2016 08:36 CET

Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i februar. Apples iPhone 6s beholder stadig førstepladsen, mens Samsung har hele tre telefoner på top 10-listen.

Apples iPhones er stadig populære og har igen i denne måned fire mobiler på listen. Apples iPhone 6s lander for femte måned i træk på 1. pladsen. Den ældre model, iPhone 5s, rykker en plads op fra sidste måned og havner dermed på en 2. plads. På henholdsvis en 5. og 6. plads ligger iPhone 6s Plus og iPhone 6, der begge er rykket en plads ned.

iPhone 6s

Den kinesiske fabrikant Huawei får en mobil mere på listen i denne måned. Den budgetvenlige Y360 (Y3) har klemt sig ind på 3. pladsen og er altså rykket hele tre pladser op i forhold til sidst. Samtidig er Huawei P8 Lite kommet med på listen og indtager denne måneds 10. plads.

Huawei Y360

Samsung imponerer igen i denne måned med tre mobiler på listen. Topmodellen Galaxy S6 edge har denne måneds 4. plads og rykker derved 2 pladser ned. Lidt længere nede af listen finder vi Samsung Galaxy S6, der igen havner på en 7. plads. Samsung havde sidste måned Galaxy S5 Neo på en 9. plads, men bliver i denne måneds top 10 erstattet af Galaxy S5.

samsung galaxy s6 edge


Sony har kun en mobil på månedens top 10. Sony Xperia Z5 Compact ligger igen på en 8. plads, mens Sony Xperia Z5 ryger helt ud af listen.

Sonys Xperia Z5 Compact

"Vi ser igen denne måned være plaget af 'giganternes kamp', hvor Samsung og Apple er de mest repræsenterede producenter. Sonys Z5 Compact har været en fast bestanddel af top 10-listerne i længere tid, og det bliver spændende at se, hvordan den nye Xperia X-serie kommer til at klare sig. Vi tror på, at både Samsung, Sony og Apple fortsat vil dominere listen med de nye lanceringer, som viser rigtig gode takter", siger Jesper Lylloff, Retail- og Deviceansvarlig i Telia.

top 10 feb

Top 10-listen er baseret på Telias salgstal i Danmark i løbet af februar

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2015 havde TeliaSonera en omsætning på 86,6 milliarder svenske kroner og ca. 27 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2015 en omsætning på 5,9 milliarder svenske kroner, 1,9 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk