Få vores nyheder på mail

Top 10: De mest solgte mobiler i februar

Pressemeddelelse   •   Mar 01, 2017 12:00 CET

Apple og Huawei sidder tungt denne måneds Top-10. iPhone 7 indtager førstepladsen.

Apple og Huawei sidder tungt på listen over de ti mest solgte mobiler i februar. Kun en enkelt telefon fra en anden producent har fundet vej til en Top 10-placering. Det er Samsungs Galaxy S7 edge, der er februars niende mest solgte mobil.

I Top 3 er der en enkelt udskiftning i forhold til januar. Mens første- og andenpladserne er uændrede er den lille kompakte iPhone SE tilbage i Top 3. Her fortrænger den "storebroderen" iPhone 7 Plus, der i februar falder fra en tredje- til en fjerdeplads. 

Apple indtager fem pladser på månedens Top 10, mens Huawei tager sig af fire pladser. Måneden byder ikke på en egentlig højdespringer, men to mobiler er dog sprunget to pladser op ad listen; iPhone SE fra en 5. til en 3. plads og Huawei Mate 9 Pro fra en 8. til en 6. plads. 

Endelig byder listen også på comeback til to mobiler, der før har været i Top 10; det drejer sig om iPhone 5S og Huawei P9. 

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.