Få vores nyheder på mail

Top 10: De mest solgte mobiler i januar

Pressemeddelelse   •   Feb 01, 2017 12:00 CET

Månedens højdespringer fra Huawei indtager andenpladsen over januars mest solgte mobiler.

For femte måned i træk er iPhone 7 månedens mest populære mobiltelefon. Det viser Telias lister over månedens ti mest solgte mobiltelefoner. Til gengæld er storebroderen, iPhone 7 Plus, dumpet ned på en tredjeplads. Den sidste mobil, vi finder i Top 3, er samtidig månedens højdespringer. Huawei Y5 II springer fra en 10. plads i december og helt op som nummer 2. 

Dermed er Samsungs Galaxy S7 edge gledet ud af Top 3. Men det er stadig en af de mest populære mobiler i Danmark. Den har været en fast del af Top 3 i flere måneder og er med en 7. plads stadig en sikker del af Top 10 også i januar. 

To telefoner er røget ud af listen. Det gælder Apples iPhone 5S, der solgte rigtig godt op til jul. Julehandlen gav den et come-back på Top 10-listen, hvor den endte som nummer 4, men i januar er iPhone 5S altså gledet ud af Top 10. Også Huawei Y6 II Compact er gledet ud af denne måneds Top 10. 

Til gengæld er Huaweis nye flagskib helt ny i Top 10. Huawei Mate 9 Pro debuterer på listen med en 8. plads. Også Sonys Xperia XA er ny på listen over de mest solgte mobiltelefoner i januar måned. 

i er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.