Få vores nyheder på mail

Top 10: De mest solgte mobiler i juni

Pressemeddelelse   •   Jul 04, 2016 12:07 CEST

Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i juni. For niende måned i træk indtager Apples iPhone 6s førstepladsen. Samsungs nyeste topmodel Galaxy S7 edge lander igen på andenpladsen, mens Apples iPhone 5s er tilbage på tredjepladsen.

Apple har godt fat i de danske kunder og har igen i denne måned fem mobiler med på listen. iPhone 6s klarer sig rigtig godt og havner derfor igen på førstepladsen. iPhone SE er tilbage på tredjepladsen, mens iPhone 5s rykker fra en 9. plads til en 6. plads. Det viser, at danskerne stadig foretrækker skærmstørrelsen, som både 5s og SE har. Det er dog stadig populært med en stor skærm til de streamingglade danskere, og derfor havner iPhone 6s Plus på denne måneds 7. plads. Den efterhånden lidt ældre model iPhone 6 rykker en plads ned, og lander på en 8. plads på denne måneds top 10.iPhone 6s

Topproducenten Samsung har igen i denne måned to mobiler med på listen. Samsung Galaxy S7 edge beholder andenpladsen for fjerde måned i træk. Galaxy S7 edge ligger stabilt på listen, som viser, at Galaxy-modellen er et kæmpe hit blandt danskerne. Men Samsungs Galaxy S7 går ikke ubemærket hen og er derfor at finde længere nede af listen på en 9. plads.

SamsungGalaxyS7Edge_RoseGold

Den kinesiske fabrikant Huawei gør sig synlig med to mobiller i denne måned. Den brugervenlige Huawei Y360 er igen at finde på listen, hvor den indtager denne måneds 4. plads. Samtidig har Huawei en ny smartphone med på listen. Huawei Y6 skubber P9 ud af billedet og indtager denne måneds 5. plads.

Huawei Y360

Sony Xperia X gør sit indtog på månedens top 10. Den nye model fra Sony sniger sig med på listen og havnerpå en 10. plads. Sony Xperia X er en af Sonys nyere modeller, og derfor er det ikke så overraskende, at den er en af de 10 mest solgte mobiler i juni.

Sony Xperia X

Igen i denne måned ser vi Apples iPhone 6s og Samsungs Galaxy S7 edge blandt top tre. De to giganter kæmper fortsat i toppen, og der er ingen tvivl om, at de ligger danskerneshjerter nær. Danskerne foretrækker høj kvalitet, og det kan tydeligt ses på listen. Huawei Y360 stikker dog lidt ud i den sammenhæng. Sony har lanceret deres nye Xperia X og ikke så overraskende, er den selvfølgelig med på listen. Sony Xperia X Performance i samme serie har salgsstart i juli måned, så det bliver spændende at se, hvordan deres nye topmodel kommer til at rykke på listen”, siger produktansvarlig i Telia, Jesper Lylloff.

top 10_juni

Top 10-listen er baseret på Telias salgstal i Danmark i løbet af juni

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.