Få vores nyheder på mail

Top 10: De mest solgte mobiler i november

Pressemeddelelse   •   Dec 01, 2016 11:00 CET

Huawei P9 Lite er månedens højdespringer med et hop fra en 10. til en 3. plads.

For tredje måned i træk er det Apples nyeste model, iPhone 7, der topper listen over de mest solgte mobiltelefoner i Danmark. Storebroderen, iPhone 7 Plus, er for første gang med i Top 3 efter sidste måneds 6. plads. Men det er Huawei, der er månedens store højdespringer. Fra en 10. plads i oktober indtager Huaweis P9 Lite november måneds tredjeplads. 

Med to nye mobiler i Top 3 er der selvfølgelig også to, der er røget ud. Det er gået udover Huaweis egen Y360 (Y3) samt Samsungs Galaxy S7 edge. Begge telefoner falder to pladser til henholdsvis nummer 4 og 5.

Der er to nye telefoner i Top 10 sammenlignet med sidste måned. Både Huawei P9 på 6. pladsen og Apples iPhone 5S på 10. pladsen er tilbage i Top 10. De lå begge lige udenfor Top 10 på oktober måneds liste. 

Ud af Top 10 er røget de to Sony-telefoner; Xperia XA og XperiaZ. Begge telefoner er dog kun lige netop røget ud af listen og bejler muligvis til et comeback i næste måned. 

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.