Få vores nyheder på mail

Top 10: Mest solgte mobiler i april

Pressemeddelelse   •   Maj 01, 2017 12:00 CEST

iPhone 7 topper stadig salgslisten. Men den nye Samsung Galaxy S8 stryger direkte ind på 3. pladsen

Samsung sætter sig tungt på Top 10 listen over de mest solgte mobiltelefoner i april måned. Ikke færre end tre nye modeller har Samsung i Top 10. De to nye topmodeller Samsung Galaxy S8 og storebroderen Samsung Galaxy S8+ stryger direkte ind som henholdsvis nummer 3 og 4 - til trods for, at de begge først er blevet udbudt til salg sent på måneden. Apples iPhone 7 topper fortsat listen.

Samsung har i alt fire mobiler med i Top 10. Udover de to højdespringere er den populære Galaxy S7 edge stadig med - denne gang på en 8. plads, mens den noget billigere model Galaxy J3 er ny i Top 10 med en 9. plads. Selvom Samsungs to nye topmodeller kun har været til salg i kort tid, hører det dog med til historien, at der i det meste af april har været åbent for at bestille de to Galaxy S8 modeller i forsalg. 

Også Apple har fire modeller med i Top 10. iPhone 7 er fortsat på en sikker førsteplads, mens iPhone 7 Plus er dumpet ned på en 5. plads. Også iPhone 6S og iPhone SE med i top 10. 

Mest tilbage er det gået for Huawei, hvor to modeller ryger ud af Top 10 - dog kun til pladserne lige udenfor. Og Huawei er stadig på en solid andenplads med den meget populære Y5 II model.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.