Få vores nyheder på mail

Top 10 mest solgte mobiler i juli

Pressemeddelelse   •   Aug 13, 2013 12:00 CEST

Med en overvægt af high-end mobiltelefoner på Telias Top 10 liste over de mest solgte mobiler i juli ser vi, at danskerne ønsker de bedste telefoner med flest muligheder og lynhurtige 4G-hastigheder. I sensommeren lanceres nye mobiltelefoner, som kan påvirke valget af mobiltelefon yderligere.

”Telias Top 10 liste viser en tydelig tendens til, at de fleste vælger mobiltelefoner, som skaber de bedste muligheder. Ifølge listen er især mobiler med 4G blevet et hit. Her kan danskerne blandt andet udnytte muligheden for streaming af serier fra HBO og surfing med højere hastigheder hvor som helst, når som helst. Sidst, men ikke mindst, ser vi også, at de foretrukne producenter af mobiltelefoner i øjeblikket er Apple, Samsung og Nokia”, siger Christoph Nørgaard, Privatkundedirektør, Mobility, Telia.

Mobiltelefoner til alle slags segmenter
LG har netop løftet sløret for den spritnye LG Optimus G2 – efterfølgeren til LG Optimus G. Det mest skelsættende ved den nye model er, at blandt andet tænd/sluk-knappen som noget helt nyt er placeret på bagsiden af telefonen. Med en afsindig kraft på 2,3 GHz ligger LG Optimus G2 forrest i feltet som en af de absolut hurtigste smartphones på markedet. Udover en lynhurtig mobiltelefon kan forbrugerne blandt andet glæde sig til 4G, et 5.2″ Fuld HD display samt et imponerende 13 Megapixel kamera.

Udover dette går startskuddet for salget af Nokia Lumia 925 i Danmark den 15. august. Denne model lover et stilrent look med en særlig metalramme, som også skal forbedre lydkvaliteten. Nokia Lumia 925 er en Windows Phone og har et 4,5 tommer stort HD-display. Med det indbyggede Microsoft Excel, Word, Powerpoint og OneNote er mobilen derfor ideel at bruge som en forlængelse af kontoret.

”Det er meget muligt, at Telias Top 10 liste vil blive påvirket af både LG Optimus G2 og Nokia Lumia 925. Samtidig lancerer Sony den spændende Xperia Z Ultra, og HTC kommer med HTC Desire 500, og det bliver spændende at se, om vi får disse producenter ind i top 10 for august eller september. Generelt kan vi konkludere, at danskerne er kvalitetsbevidste og ønsker 4G-mobiltelefoner, så de kan udnytte alle mulighederne med fx HBO og Spotify bedst muligt”, siger Christoph.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk