Få vores nyheder på mail

Top 10: Mest solgte mobiler i maj

Pressemeddelelse   •   Jun 01, 2017 12:00 CEST

Top 3 over månedens mest solgte mobiler byder ikke på ændringer i forhold til forrige måned.

Salget af mobiltelefoner ligger stabilt i disse måneder. Apples iPhone 7 er efterfulgt Huaweis Y5 II og Samsungs Galaxy 8'ere bare tidens mest populære mobiltelefoner. Faktisk er listen over danskernes foretrukne mobiltelefoner så stabil, at vi i denne måned skal helt ned på en sjetteplads på listen over de ti mest solgte mobiler, før vi finder den første ændring i forhold til forrige måned. Fra april til maj er der ikke sket en eneste ændring blandt Telias fem mest solgte mobiltelefoner.

High-end mobilerne fra Apple og Samsung dominerer fortsat listen sammen med den pris-billige Y5 II fra Huawei. Kun en enkelt ny mobil er kommet med på listen. Det drejer sig om Huawei P10's lillebror; Huawei P10 Lite. 

Kun en enkelt mobil, der også var på listen i sidste måned, er gået frem. Den kompakte iPhone SE hopper fra en 10. plads i april til en 6. plads i maj.

Eneste mobil, der er røget ud af listen, er Samsungs Galaxy J3.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.