Få vores nyheder på mail

Video: Oplev fremtidens internet

Pressemeddelelse   •   Feb 22, 2017 09:00 CET

Tag med fremtidsforsker Preben Mejer og Telia et smut ind i fremtiden - se videoen længere nede på siden

Hvad har en pære, en bil og et glas vand til fælles? De kan alle være på internettet. På Telias Internet of Things symposium i Stockholm giver nogle af verdens førende teknologivirksomheder deres bud på, hvordan vi kommer til at bruge internettet i de kommende år. Svaret er - blandt andet - Internet of Things.

I disse år sælges der hvert år ca. 1,6 mia. smarthones på verdensplan. Det betyder, at prisen på de sensorer, der gør vores smartphones smarte, bliver lavere og lavere år for år. Det åbner helt nye muligheder for Internet of Things, IoT eller bare Tingenes Internet. Kun udviklernes fantasi sætter grænser for, hvilke enheder der kan forbindes til internettet i de kommende år. Det vurderes, at i 2025 vil ikke færre end 80 mia. enheder fra telefoner og vaskemaskiner til el-pærer og biler være forbundet til internettet. Selv 15 år gamle biler kan blive lige så intelligente som fabriksnye topmodeller. 

Tag med Telia og fremtidsforsker Preben Mejer til Stockholm og få et smugkig ind i fremtidens internet.

Videoen varer ca. 3 minutter og 45 sekunder.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.